Gyakran ismételt kérdések

Hol található a hely?
Budapesten többféle stúdióban és szabadtéren is vállalok fotózásokat. Ügyfeleimmel közösen választjuk ki, hogy melyik helyszín passzol a személyiségükhöz a leginkább.
Mennyi ideig tart a fotózás?
A fotózás egy, másfél vagy kétórás is lehet. Az előkészületek (smink,haj) további egy órát vesznek igénybe.
Mennyivel előre érdemes időpontot foglalni?
Kb. 1.5 hónap a foglalási idő, de ritka esetben előfordul, hogy akár azon a héten is befér valaki egy megmaradt időpontra.
Hogyan készüljek egy fotózásra?

Amennyiben nem kéred a csomagodhoz stylist segítségét, akkor közösen egyeztetjük, hogy milyen ruhákat érdemes a fotózásra hozni. (szívesen megnézem őket akár messengeren átküdve) Ez mindig a fotózás témájától, a kiválasztott stúdió enteriőrjétől függ.

Továbbá javaslom a fotózást megelőző napokban a szép manikűr és pedikűr elkészítését is.

Sminkes, fodrász
A fotózások feltétlen kiegészítője egy jó smink, friss, szépen beszárított frizura. Minden alkalom előtt szívesen ajánlok professzionális szakembereket akikkel folyamatosan együtt dolgozom.
A stúdióbérlés árát tartalmazzák a csomagok?
Igen, minden esetben.
Bármilyen testalkattal lehet jönni fotózásra?
Természetesen! Nem modellekkel dolgozunk együtt, hanem hús-vér nőkkel különböző testalkattal. Minden hölgyön a legszebb részeit hangsúlyozzuk. Előnyös pózokkal, jó megvilágításokkal nálunk bárkiből lehet szupermodell.
A nyers képeket meg lehet kapni?

Nyers képeket csak a fotók kiválasztásánál küldök egy képnézegető alkalmazás formájában, kicsi méretben keresztbe logózva. A nagy félkész fotókat megtartom magamnak, hiszen ezek még nem testesítik meg azt a művészi látásmódot, amit fotósként képviselek.

Mennyi idő, míg elkészülnek a képek?
A kész képeket a kiválasztástól, és a képek kifizetésétől számított két héten belül szoktam átadni.
A kész képek mindenképp publikálásra kerülnek?
Csak azon ügyfelek képeit publikálom, akiktől erre vonatkozó írásos engedélyt kaptam.